Een eigen terrein inrichten = meters maken

Hoe richt je een buitenterrein van 600.000 m2 zo efficiënt mogelijk in? Op die vraag hebben wij altijd een antwoord, op maat en goed onderbouwd. Door het knappe reken- en tekenwerk van onze ontwerpers, tekenaars, toezichthouders en projectleiders garanderen we dat iedere vierkante meter buitenterrein een functie krijgt.

Al jarenlang richt Civil Support buitenterreinen in voor bedrijven door heel Nederland. Dit doen we door helder advies te geven, millimetermeetwerk te verrichten en diepgravend onderzoek te doen. Of het nu gaat om een parkeerterrein of een containerterminal, we zijn op ieder eigen terrein meester in het creëren van ruimte. Zo hebben we de terreinen onder handen genomen van het logistiek centrum van Bol.com in Waalwijk, het distributiecentrum Stryker in Venlo en het buitenterrein van de Prodelta in Pernis.

Civil Support laat je alle hoeken zien

Grote uitdagingen? Houden we van bij Civil Support. Zet ons maar aan het werk om binnen een kort tijdsbestek jouw buitenterrein van links tot rechts en van boven tot onder in te richten. Onze vierkantemetervreters laten je alle hoeken zien.

Parkeren bij IKEA, dankzij ons

Het wordt al helemaal een mooie uitdaging als we binnen een relatief kort tijdsbestek een terrein moeten opleveren. En dan moet je de taal van je klant goed verstaan. Zo hebben we de parkeerterreinen van bijna alle IKEA-vestigingen in Nederland aangepakt. Dat houdt in: het opnieuw inrichten, vergroenen, verharden en daar waar mogelijk het vergroten van het terrein. En dat allemaal terwijl de vestiging gewoon geopend is. Ook al nadert de strakke deadline: geen dag later verstaan wij ook echt als geen dag later.

Vooruit denken leidt tot succes

Een eigen terrein efficiënt inrichten vraagt om een bureau dat veel meters heeft gemaakt, letterlijk en figuurlijk. De grote kracht van Civil Support? Net als een professionele schaker denken wij meerdere stappen vooruit voor onze opdrachtgevers. Zodat jij nooit schaakmat komt te staan op je eigen terrein.

Leave a Reply