Onverwoestbare brug tussen aannemer en opdrachtgever

De rol van de aannemer verandert. Gemeentelijke opdrachtgevers vragen steeds meer van hem. Voldoet hij aan alle contractuele eisen? Hoe gaat hij met de omgeving om? Hoe wordt de fasering van een project vormgegeven? Civil Support adviseert en verzet bergen papierwerk voor de aannemer, zodat hij kan doen waar hij het beste in is: het échte werk verzetten.

Bouwactiviteiten coördineren en realiseren: dat is wat een aannemer doet. Alle rompslomp daaromheen is waar Civil Support de goede papieren voor heeft. Want ja, ook wij spitten en graven graag, maar dan in documenten. Civil Support werkt niet alleen voor aannemers, maar ook voor gemeentelijke opdrachtgevers. Daardoor weten wij precies hoe het er aan de andere kant van de tafel aan toe gaat. Hoe een opdrachtgever praat, denkt en ademt. Dat maakt ons steengoed in het bouwen van een onverwoestbare brug tussen aannemer en opdrachtgever.

Contractmanagement

Tijdens een project moet de aannemer aan alle strenge eisen van de opdrachtgever voldoen. Alles wat contractueel is vastgelegd, moet naar behoren worden uitgevoerd. Tegelijkertijd is de aannemer er verantwoordelijk voor dat het project op rolletjes loopt. Civil Support begeleidt de aannemer bij het naleven van contracten en zorgt ervoor dat hij zich hier ook echt aan houdt. Noem ons de rugleuning van de aannemer: we veren mee wanneer het kan en bieden weerstand waar nodig.

Tendermanagement

Iedere aannemer zal kunnen beamen dat tenders prachtige kansen bieden, maar dat het invullen van alle documenten een helse klus is. Wij snappen dan ook heel goed dat de aannemer dat liever aan iemand anders overlaat. En juist, daar komen wij om de hoek kijken. Laat ons die bergen documenten maar beheren en in de gaten houden dat alles tiptop én op tijd wordt ingeleverd.

Gemeentelijke opdrachtgevers kennen wij door en door. Civil Support weet dan ook waar de zwaartepunten in de beoordeling van een tender liggen. Hoe moet de projectplanning eruit zien? Hoe zit het met de fasering? Welke materialen kun je als aannemer het beste gebruiken bij dit type project? Voor ons is het gesneden koek. Door onze expertise in te zetten, maakt de aannemer een goede kans om de hoogste score te behalen en zo een tender gegund te krijgen.

Omgevingsmanagement

Civil Support gelooft dat de openbare ruimte van en voor iedereen is. Daarom is het belangrijk om bewoners actief bij een project te betrekken. Zij zijn tenslotte de beste ambassadeurs denkbaar. Civil Support creëert draagvlak in de buurt, zodat de aannemer zonder of met weinig weerstand aan de slag kan. Wij zorgen ervoor dat hij opgaat in de omgeving en dat buurtbewoners blij zijn met zijn komst. Da’s wel zo fijn.

Leave a Reply