Disciplines

Wij creëren ruimte. Dit doen we voor veel verschillende opdrachtgevers door heel het land. Van de inrichting van IKEA-parkeerterreinen tot omgevingsmanagement om de hoek. Bekijk onze vier disciplines en laat je verrassen hoeveel kennis je met Civil Support in huis haalt.

Nieuwbouw-7

Realiseren van nieuwe ontwikkelingen: van weiland naar woonwijk

De plannen voor het realiseren van een nieuwbouwwijk: wij mogen ze maken en maken ze mogelijk. Civil Support vertaalt het ontwerp naar een contractdocument, regelt het contracteren van een betrouwbare aannemer en zorgt voor een vlotte realisatie van de toekomstige openbare ruimte.

Terreinen-2

Een eigen terrein inrichten = meters maken

Hoe richt je een buitenterrein van 600.000 m2 zo efficiënt mogelijk in? Op die vraag hebben wij altijd een antwoord, op maat en goed onderbouwd. Door het knappe reken- en tekenwerk van onze ontwerpers, tekenaars, toezichthouders en projectleiders garanderen we dat iedere vierkante meter buitenterrein een functie krijgt.

Reconstructie-1

Reconstructie-werkzaamheden: van bewoner naar ambassadeur

Gemeentelijke opdrachtgevers betrekken bewoners de laatste jaren steeds vaker bij de herinrichting van een straat of wijk. De openbare ruimte is tenslotte van en voor ons allemaal. Civil Support creëert draagvlak in de omgeving en begeleidt een project van ontwerp tot oplevering.

Aannemerij-1

Onverwoestbare brug tussen aannemer en opdrachtgever

De rol van de aannemer verandert. Gemeentelijke opdrachtgevers vragen steeds meer van hem. Voldoet hij aan alle contractuele eisen? Hoe gaat hij met de omgeving om? Hoe wordt de fasering van een project vormgegeven? Civil Support adviseert en verzet bergen papierwerk voor de aannemer, zodat hij kan doen waar hij het beste in is: het échte werk verzetten.