Wij creëren ruimte

Adviezen die op hun plek vallen. Stevig verankerde ontwerpen die je omver blazen. En begeleiding met beide benen op de grond, waardoor jij nergens naar om hoeft te kijken. Wij richten de openbare ruimte slim(mer) in en stoppen pas als jouw project volgroeid is. Wat wij precies doen? Wij creëren ruimte.

Bij Civil Support klop je aan voor to-the-point adviezen, slimme ontwerpen en betrokken begeleiding. Onze diensten richten zich op projecten in de grond-, weg- en waterbouw. Vanaf de initiatieffase van een project tot en met de uiteindelijke realisatie is Civil Support jouw ervaren co-piloot. Wij beschikken over alle know-how met betrekking tot het ontwerpproces en de uitvoering van jouw project. Onze speerpunten zijn 3D-ontwerpen, contractvorming, kostendeskundigheid en de logistiek rond bedrijfslocaties.

Het team van Civil Support bestaat uit adviseurs, projectleiders, ontwerpers, tekenaars en toezichthouders met een afgewogen mix van kennis en ervaring. Grote bindende factor: onze aanpakken-doorpakken-en-afronden-mentaliteit. Onze opdrachtgevers zijn zeer divers en verspreid over heel Nederland: van overheden, projectontwikkelaars en woningbouwverenigingen tot waterschappen, aannemers en particulieren. Wij spreken jouw taal en weten precies waar jij wel en niet op zit te wachten.

Inrichting & herinrichting openbare ruimte

Terreininrichting

Bouw- en woonrijp maken

Constructies en waterkeringen

Cultuurtechniek en sport- en recreatievoorzieningen

Verkeer en logistiek

Natuur en landschap

Maak kennis met de nuchtere denkers én doeners van Civil Support. Gedreven adviseurs, projectleiders, ontwerpers, tekenaars en toezichthouders die jouw wensen vertalen naar acties.

Jos Coppelmans

Directie

Thomas de Kort

Bedrijfsleider

Lars van Son

Hoofd ontwerpafdeling

Dennis Vriends

Projectleider

Ruud Delaey

Projectleider

Arie Boon

Projectleider realisatie

Erwin Verhoeven

Directievoerder

Bas van Hest

Adviseur stedelijk water

Susan Beenhakker

Senior ontwerper contractdeskundige

Jochem Braat

Ontwerper
3D specialist

Maikel van Dongen

Ontwerper

Corne van Loon

Ontwerper

Eveline Hubertus

Ontwerper
groen specialist

Victor van Velthoven

Ontwerper

Bas Severijns

Ontwerper

Michael Schlote

Ontwerper

Ingrid Picocrie

Financieel medewerker

Ans Gulden

Secretaresse