Wij creëren ruimte

Adviezen die op hun plek vallen. Stevig verankerde ontwerpen die je omver blazen. En begeleiding met beide benen op de grond, waardoor jij nergens naar om hoeft te kijken. Wij richten de openbare ruimte slim(mer) in en stoppen pas als jouw project volgroeid is. Wat wij precies doen? Wij creëren ruimte.

Bij Civil Support klop je aan voor to-the-point adviezen, slimme ontwerpen en betrokken begeleiding. Onze diensten richten zich op projecten in de grond-, weg- en waterbouw. Vanaf de initiatieffase van een project tot en met de uiteindelijke realisatie is Civil Support jouw ervaren co-piloot. Wij beschikken over alle know-how met betrekking tot het ontwerpproces en de uitvoering van jouw project. Onze speerpunten zijn 3D-ontwerpen, contractvorming, kostendeskundigheid en de logistiek rond bedrijfslocaties.

Het team van Civil Support bestaat uit adviseurs, projectleiders, ontwerpers, tekenaars en toezichthouders met een afgewogen mix van kennis en ervaring. Grote bindende factor: onze aanpakken-doorpakken-en-afronden-mentaliteit. Onze opdrachtgevers zijn zeer divers en verspreid over heel Nederland: van overheden, projectontwikkelaars en woningbouwverenigingen tot waterschappen, aannemers en particulieren. Wij spreken jouw taal en weten precies waar jij wel en niet op zit te wachten.

Inrichting & herinrichting openbare ruimte

Terreininrichting

Bouw- en woonrijp maken

Constructies en waterkeringen

Cultuurtechniek en sport- en recreatievoorzieningen

Verkeer en logistiek

Natuur en landschap

Maak kennis met de nuchtere denkers én doeners van Civil Support. Gedreven adviseurs, projectleiders, ontwerpers, tekenaars en toezichthouders die jouw wensen vertalen naar acties.

Jos Coppelmans

Directie

Corry Mathijssen

Directie assistent

Thomas de Kort

Bedrijfsleider

Bas van Hest

Hoofd ontwerpafdeling

René van Esch

Projectleider

Ruud Delaey

Projectleider

Arie Boon

Directievoering

Erwin Verhoeven

Directievoerder

Jochem Braat

Ontwerper
3D specialist

Jolanda van Mullem

Ontwerper

Lars van Son

Ontwerper

Susan Beenhakker

Ontwerper Contractdeskundige

Wouter van Spijk

Ontwerper specialist verkeerskunde

Victor van Velthoven

Ontwerper

Dennis Vriends

Ontwerper

Bas Severijns

Ontwerper

Eveline Hubertus

Ontwerper

Kasper Lichtenbeld

Ontwerper

Henk Zoontjens

Management assistent Omgevingsmanager

Ans Gulden

Secretaresse